Facebook Gplus RSS
Home Algemeen Hoog bezoek tijdens de carnavalsmiddag
formats

Hoog bezoek tijdens de carnavalsmiddag

Gepubliceerd op 4 februari 2016, in Algemeen.

Prinsenfoto

Donderdagmiddag begon het carnavalsfeest al in Het Brouwershuis. Er waren die middag niet één, geen twee, maar drie carnavalshoogheden op bezoek die er een gezellige middag van maakten voor de bewoners en medewerkers. Het was voor de eerste keer dat dit gebeurde en niet zonder aanleiding. Prinses Laurie van de Heibessums uit Heeze is werkzaam bij het Brouwershuis alsmede prins Don Diego van de Doorzetters uit Geldrop. Dat was reden genoeg om prins Jan Willem en Prinses Robyn uit Blaosdonk ook uit te nodigen om aanwezig te zijn op deze middag.

Zie voor het verslag en heel veel foto’s:

http://www.heeze24.nl/home/artikel/5515/Hoog-bezoek-bij-het-Brouwershuis-in-Leende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *