Facebook Gplus RSS
Home Algemeen Broodje van de maand september: Lieke van de Heuvel broodje
formats

Broodje van de maand september: Lieke van de Heuvel broodje

Gepubliceerd op 1 september 2018, in Algemeen.

Weer een nieuwe maand, dus ook weer een nieuw broodje van de maand!… Hier komt ie dan:
Hallo allemaal!
Ik ben Lieke. Deze maand was het mijn beurt om een broodje samen te stellen.
Ik heb me laten inspireren door onze kok, Elmer. Hij stelde voor om pulled chicken te gebruiken. Dat vind ik ook lekker. Omdat ik ook van lekker pittig houd serveren we er een (beetje) pittige chilisaus bij. Met lekkere frisse tomaatjes en komkommer.
Wij vonden hem heel erg lekker!!
Wisten jullie dat… ik hier al bijna 12 ½ jaar werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *