Facebook Gplus RSS

CC de Schakel

Deschakel

De Schakel Community Care

De Schakel is een leef- en werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking samen wonen mensen zonder beperking. Er wordt naar gestreefd om zo gelijkwaardig mogelijk te leven vanuit een christelijke levensbeschouwing.

De Schakel is gevestigd in ’t Brouwershuis, een monumentaal pand (rijksmonument) in Leende (N-Br), waarvan de voormalige horecabestemming in ere is hersteld. Het Day-Kaffee wordt gerund door mensen met en zonder beperking. Ook kunnen thuiswonende mensen met een verstandelijke beperking komen werken in de horeca of in het VVV-kantoor.

De Schakel is gefundeerd op vier pijlers:
– continu├»teit
– contacten
– Christelijke levensbeschouwing
– centen – financi├źn

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of een gesprek dan kun je contact opnemen met:
AukjeSlager
telefoon 040-2300031
email: aukje@stichtingdeschakel.nl

 

schakellogo

Stichting de Schakel
De kern van de medewerkers wordt gevormd door ondersteunende huisgenoten. Deze wonen, net als de mensen met een beperking, binnen de stichting. Tevens zijn er medewerkers die van buiten komen. Ieder heeft een eigen verantwoordelijkheidsgebied. een aantal van hen zijn Big-geregistreerde verpleegkundigen.

Binnen de Schakel zijn er voldoende mogelijkheden om een stageplaats in te vullen, dit kan zowel op het gebied van wonen als dagbesteding. Je kunt ook aan de slag als vrijwilliger. Denk hierbij aan ondersteunende activiteiten als:

– VVV
– Horeca
– Ontspanning
– Administratie
– Public Relations
– Klussen

Zie voor een uitgebreide presentatie:

 

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op:
email: aukje@stichtingdeschakel.nl

 

Home CC de Schakel