Facebook Gplus RSS

Horeca

Aan de doorgaande weg Leende-Heeze thv afslag Sterksel staat ’t Brouwerhuis. 

In 1815 gebouwd en in gebruik genomen als bierbrouwerij. Tot 1926 werd er nog bier gebrouwen. In 1905 heeft de familie Godschalx ‘t Brouwershuis betrokken. Sinds 1964 is er een café gevestigd en de laatste jaren deed het dienst als hotel/café. Rond kerstmis 2003 sloot ‘t Brouwershuis haar deuren.

In 2005 heeft woningbouwvereniging WOCOM zowel het pand als de nabijgelegen boerderij aangekocht. Inmiddels is het hele pand gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. Het pand beidt onderdak aan Stichting de Schakel, een woon- en leefgemeenschap voor mensen met een beperking. Op dit moment wonen er 13 mensen.

U kunt bij ons terecht voor een vers gezet kopje koffie of thee met iets lekkers. Ook serveren wij een lunch of diner. Zie de informatie elders op de website. Ook beschikken wij over een drietal hotelkamers.

De omgeving is prachtig om te wandelen of te fietsen. Leende ligt op korte afstand van Eindhoven en Weert. We zijn bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op 18 januari 2013 werd onze accommodatie feestelijk heropend. We zijn bijzonder trots wat er allemaal bereikt is en nodigen u uit om een kijkje te komen nemen.

brouwershuis

 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 040-2954520
mailadres: brouwershuis@stichtingdeschakel.nl

 

Onze openingstijden zijn: 
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: vanaf 10.30 uur tot circa 20.00 uur. 

Home Horeca